HEMSTÄD

Vi har lång erfarenhet av hemstädning och tar hand om ditt hem på bästa sätt. Vi brinner för att leverera städning med omtanke på högsta nivå! För oss innebär städning mer än bara ett blänkande rent hem – vi erbjuder service och bemötande utöver det vanliga.


Vi jobbar i team om två och det är samma team som kommer hem till dig och städar, både för kundens och våra medarbetares skull.


Vi utgår från vår standard-checklista för hemstädning men anpassar oss självklart om du har egna önskemål. Du kan välja återkommande städ varje, varannan vecka eller var fjärde vecka men det går såklart även att boka engångs-städ vid behov om det passar dig bäst. 


Slipp känna stress över att lägga massa timmar på att städa hemmet och låt oss som är professionella lösa det åt dig så kan du slappna av och lägga den tiden på till exempel familjen och vänner istället. Önskar du regelbunden städning kommer vi på fasta dagar utan att du behöver tänka på det. 


RUT-avdrag
Du som privatperson behöver bara betala 50% av arbetskostnaden tack vare RUT-avdraget. Skattereduktionen administreras av oss när du får fakturan så du behöver inte göra något, allt för att underlätta för dig som kund.


Wärna Städning städbolag

SKICKA EN FÖRFRÅGAN