Wärna Företagsstäd kontor
FÖRETAGSSTÄD

Wärna städar en rad olika företagsmiljöer. Bland de miljöer vi städar finns dagligvaruhandel, butiker, verkstäder, kontorsstäd, bilhallar och tandläkarkliniker. Vi är vana med miljöer som har höga krav på städningen så som klinkstäd och dagligvaruhandeln och det är en utmaning som vi gladeligen tar oss an.

Wärna Hemstäd badrum dusch toalett
HEMSTÄD

Vi tar hand om ditt hem på bästa sätt. Vi brinner för att leverera städning med omtanke på högsta nivå! För oss är innebär städning mer än bara ett blänkande fräscht hem – vi erbjuder service och bemötande utöver det vanliga.

Vi utgår från vår standard-checklista för hemstäd men anpassar oss såklart om du har egna önskemål. Du kan välja återkommande hemstäd varje, varannan eller var fjärde vecka men det går även att boka ett engångs-städ vid behov.

Wärna Klinikstäd handfat vattenkran kakel rengöring
FLYTTSTÄD

Flyttstädning är mer omfattande än ett vanligt städ och i regel ställs det mycket höga krav på städningen när bostaden ska överlämnas. Känn ingen stress över det – låt oss som är experter göra jobbet åt dig!
När du anlitar oss så försäkrar du dig om att städningen blir korrekt utförd.

BYGG- OCH BODSTÄD

Vi jobbar flexibelt och effektivt för att våra uppdragsgivare ska kunna leverera hus, fastigheter och lokaler i bästa skick. Vi tar även hand om byggbodarna under byggnationen. För oss är det viktigt med en bra kommunikation och nära samarbete. 

Wärna Trapp- och Fastighetsstäd trappa trapphus personal dammar
TRAPP- OCH FASTIGHETSSTÄD

Vi garanterar kompetent och effektiv rengöring av trapphus, tvättstugor och fastigheter.

FÖNSTERPUTS

Vi gör så ni ser bra ut! 
Ingenting är omöjligt för oss oavsett om det är fönster högt upp eller på markhöjd.

GOLVVÅRD

Förläng livstiden på ditt golv! Vår kunniga personal hjälper företag och privatpersoner med golvvård av olika slag. Grovrengöring, lägga ny polish mm. Att komplettera vardagsstädningen med regelbunden golvvård och rätt behandling underlättar dessutom städningen.
MATTVÄTT

Har mattan i konferensrummet på jobbet fått typiska kaffefläckar? Hör av dig till oss så kommer vi och gör den ren igen. 

STORSTÄD & EXTRATJÄNSTER

Ska du ha kalas och vill ha det städat inför eller kanske efter så är det perfekt med ett storstäd! Eller om du bara vill få det ordentligt städat emellanåt. 

Har du några speciella önskemål på extratjänster är du välkommen att höra av dig! För oss är ingenting omöjligt och vi anpassar oss efter dig.


RUT-avdrag

Hur fungerar det? Det är enkelt! Om du uppfyller villkoren för RUT betalar du bara 50% av arbetskostnaden. Du har ett personligt maxtak på 75 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 150 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak. Vi ger kostnadsförslag på våra tjänster och priserna för hushållstjänster sätts alltid efter RUT, för att det ska bli enkelt för dig att se vad tjänsten kostar efter avdraget. Du behöver inte göra någonting när du får fakturan av oss, vi sköter allt administrativt till Skatteverket. Om du redan har utnyttjat hela ditt RUT-avdrag kan du be om en faktura utan RUT-avdrag.

 
Om du är osäker på hur mycket avdrag du har gjort under året så kan du alltid dubbelkolla det med Skatteverket.