Låt oss överträffa dina förväntningar

Wärna jobbar med omtanke och blick för våra kunders bästa. För oss är det självklart att vår städning innebär mer än ett rent och fräscht hem eller företag efter givna kravspecifikationer – vi erbjuder även en service och bemötande utöver det vanliga. – Prova den nya tidens städföretag!

Wärna Företagsstäd kontor
FÖRETAGSSTÄD

Wärna städar en rad olika företagsmiljöer. Bland de miljöer vi städar finns dagligvaruhandel, butiker, verkstäder, kontorsstäd och klinikstäd. Vi är vana med miljöer som har höga krav på städningen så som klinkstäd och dagligvaruhandeln och det är en utmaning som vi gladeligen tar oss an på fler platser i landet.

Wärna Hemstäd badrum dusch toalett
HEMSTÄD

Vi tar hand om ert hus eller lägenhet på bästa sätt. Vi brinner för att leverera städning med omtanke på högsta nivå. För oss är det självklart att vår städning innebär mer än bara ett blänkande fräscht hem–vi erbjuder service och bemötande utöver det vanliga!

Wärna Klinikstäd handfat vattenkran kakel rengöring
KLINIKSTÄD

Vi erbjuder städning av alla sorters kliniker, vi klarar av högt ställda krav. Vi skapar den nya tidens städbolag som värnar om sina kunder och medarbetare, för våra kunder innebär det en leverantör som tillför mervärden.

BYGG- OCH BODSTÄD

Vi jobbar flexibelt och effektivt för att våra uppdragsgivare ska kunna leverera hus, fastigheter och lokaler i bästa skick. Vi tar även hand om byggbodarna under byggnationen. -För oss är det viktigt med en bra kommunikation och nära samarbete!

 

Wärna Trapp- och Fastighetsstäd trappa trapphus personal dammar
TRAPP- OCH FASTIGHETSSTÄD

Vi garanterar kompetent och effektiv rengöring av trapphus och fastigheter. -Låt oss överträffa era förväntningar!

Wärna Extratjänster fönster fönsterputs glas personal
EXTRATJÄNSTER

Vi erbjuder många olika extra tjänster så som till exempel golvvård, fönsterputs, flyttstäd och storstäd. Har ni några speciella önskemål? För oss är ingenting omöjligt. Hög standard och service är en självklarhet!